Avís Legal

En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), EL COLOR DE LA TINTA informa que és titular del lloc web D'acord amb l'exigència de l'article 10 de la citada Llei, EL COLOR DE LA TINTA informa de les següents dades:

El titular d'aquest lloc web és EL COLOR DE LA TINTA,  L'adreça de correu electrònic de contacte amb l'empresa és: elcolordelatinta@gmail.com per qualsevol aclariment.

 

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús pel lloc web de El Color de la tinta confereix la condició d'usuari, per la qual s'accepten, des de la navegació pel lloc web, totes les condicions d'ús aquí establertes sense perjudici de l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas. El lloc web de El Color de la tinta proporciona gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seva responsabilitat en l'ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s'estendrà a:
- La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis estesos per El Color de la tinta per a l'accés a certs continguts o serveis oferts pel web.
- L'ús de la informació, serveis i dades ofertes per El Color de la tinta contràriament al que es disposa per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre públic, o que de qualsevol altra manera puguin suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

 

POLÍTICA D'ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

El Color de la tinta no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l'usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d'altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

El Color de la tinta declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualssevol danys als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, El Color de la tinta no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués  sofrir l’usuari.

 

MODIFICACIONS

El Color de la tinta es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant referent als continguts del lloc web, com en les condicions d'ús del mateix, o en les condicions generals de contractació. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades en el web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.