Sobre el projecte

Els relats. Un grapat de lletres que van sortint del cap a l’ordinador, a una llibreta, a un full estripat al fons de la butxaca. Aquests contes que van prenent forma dins el cervell, començant amb frases que vas escoltar del teu voltant, dels amics i coneguts, de la gent que surt als mitjans de comunicació, de les pel·lícules que t’agraden, i les idees que et venen al cap a les nits que no pots dormir. A les nits d’insomni.

Aquests petits tasts de pensament, que s’enganxen al teu cervell i tornen de tant en quant van acabar en forma de lletres mes o menys coherents que agafaven força cada cop que les miraves i anaves remodelant. Però que es quedaven en això, en lletres escrites a un paper, o dins l’ordinador, com una feina mig feta, amb visió de futur, però sense medis per portar-les a bon terme.

Aquest relat, es el que volem, perquè saps, i sabem, que mereix una oportunitat.

El Color de la Tinta es un projecte que vol recuperar l’esperit de les antigues revistes periòdiques de relats de gènere, principalment dedicades a la fantasia, el terror i la ciència ficció però sense deixar de banda la resta de gèneres purs i les seves hibridacions que poden descobrir textos de molta originalitat.

Aquest projecta es crea amb dos objectius clars, fer una selecció de treballs interessants i alhora potenciar les noves veus dins el panorama d’escriptors i lectors en català.

El Color de la Tinta te vocació periòdica. Cada divendres es publicarà una selecció, amb un màxim de tres relats, dels que s’hagin rebut durant la setmana.

Com participar?

Envia el teu relat (mínim 2.000 caràcters S.E. màxim 20.000 caràcters S.E.) a elcolordelatinta@gmail.com

S’ha d’incloure:

  • El text en català en WORD o similar.
  • Petita biografia d’autor/a.
  • Una (mínim) o mes imatges lliures de drets que acompanyin el text.
  • Imatge del autor/a (opcional)
  • Versió del text en castellà (opcional)